16 december 2008

Stolt svensk

Jag hade ingen aning om att man kan bli sa himla exalterad och lycklig av att komma till IKEA. Vi har vart dar och halsat pa tva ganger den senaste veckan och det kanns lite som att vara tillbaka hemma i Sverige. Alla varor har samma svenska namn och det star "swedish food", "swedish furnitures" m.m overallt. Vi gick los pa kottbulletallriken med lingonsylt, brunsas och potatismos. Det var helt otroligt gott, varfor har jag inte uppskattat kottbullar mer hemma?! Vi lamnade ikea med 2 pasar var, fulla med Kalles kaviar, glogg, sill, julmust, pepparkakor, Ahlgrens bilar, pepparkaksdeg och knackebrod. Mums!

I morse lamnade vi Brisbane for att aka till Noosa. Riktigt sorgligt att aka fran Brissie eftersom vi vart dar i nastan tva manader nu och man har lart kanna sa mycket underbart folk. Som tur ar traffar vi de flesta i Melbourne nagon gang i borjan av nasta ar. Noosa ar en liten semesterstad och har ar vimlar av glada australienare pa semester, fina strander och mysiga restauranger. Imorgon ska vi aka ut till en stor nationalpark dar vi ska vara och talta och paddla kanot i 3 dagar. Ni laste ratt, jag ska talta!!! Inga duschar, affarer, spisar eller nagonting. Vi far se hur det gar. Aterkommer med info.

1 kommentar:

Anonym sa...

Honey!
Jag vet precis hur det känns!
IKEA känns som en lite liten bit av Sverige, en liten bit av hemma. Vi brukade också åka dit och mysa i sofforna med svenska namn och pilla på alla fina saker.. :)

Hoppas ni får det bra på nya stället!

GOD JUL!

/Sara