7 november 2008

Fredag

Hey Sweden!!

Igar var det en manad sedan vi akte hemifran kom jag precis pa, helt sjukt! Hur som helst, ang jobbet pa cafeet, jag har vart pa jobbtraning nu de tva senaste dagarna men tydligen var det sa manga som sokte jobbet sa dom ville prova nagra andra ocksa och ska ringa mig nasta vecka och saga hur det blir.. Hur som helst sa ser jag det som en bra erfarenhet anda, jag larde mig oerhort mycket under dessa tva dagar och jag fick betalt sa det var mycket battre an inget alls. Men seriost, varfor maste man jobba overhuvud taget? Jag vill inte, onskar jag bara hade massa massa pengar och kunde resa runt. Vi har en kompis har som ar grym pa poker, han gar till kasinot nagra dagar i veckan och kommer hem med massa pengar, for att gora nagot han tycker ar kul och har intresse for. Jag ar avundsjuk! Vet dock inte om jag vagar prova pa samma metod sjalv.

Idag ar det Fredag och eftersom nastan alla (utom jag) drack och hade trevligt igar sa har vi besamt att vi ska pa filmfestival i Botanic garden ikvall. Forresten sa har jag hallt pa att smalta bort hela dagen idag. Det ar sa himla varmt och fuktigt, svetten bara rinner. Tur att det finns AC innomhus, vart rum ar namnligen hur svalt och skont som helst, kanns som att ga in i ett kylskap jamfort med utomhus. Ska forresten inte klaga pa varmen, har hort att det borjar bli riktigt kallt hemma och jag ar faktiskt inte ett dugg avundsjuk. Har har det borjat julpyntas rejalt nu och det kanns riktigt konstigt med julgranar och liknande i denna hetta.

Hoppas ni mar bra dar hemma! Skriv garna nagon kommentar och uppdatera mig om vad som hander :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Klaga inte på värmen, här är mörkt och kallt när man åker till jobbet och lika när man kommer hem. Tycker det låter tryggare att jobba än att försöka vinna på poker, man är alltid en loser till slut och spelbolagen gör stora vinster hela tiden.
Ha de bra nu så ska jag med mamma till Ikea! Ja du läste rätt, en fredag kväll.
Kramisar Pappsen