12 november 2008

Bedbugs, byron bay och sushi.

Ajajajajaj, jag hatar bedbugs! Dom hatar mig ocksa for jag har typ miljoner bett over hela min kropp. Det ar som roda myror som finns overallt pa hostelet och suger blog fran dig nar du sover, alltsa inte trevligt nagon stans. Betten ar alltid pa rad, ofta flera centimeter stora, de kliar som fan och ser forjavliga ut! Vi har forsokt bli av med dom genom att tvatta allas saker och spraya sangmadrasserna men dom vagrar ge med sig. Usch usch usch.

Pa sondag har jag och Stina bestamt oss for att sticka till Byron Bay och holla in det stallet, ska tydligen vara helt underbart. Jag ska antligen surfa, woho! Vi ska boka ett hostel nu som verkar hur bra som helst. Har pool, nara till allt och det ingar hyrning av surfbrador, helt perfekt! Innan vi ger oss av ska vi ha ett avskedskalas for oss och en annan kille som ocksa sticker, vi ska grilla vid lagoonen och sedan ga till kasinot eller nagot. Vi stannar i Byron sa lange vi kanner for det och sticker sedan till Surfers paradise efterrat innan vi vander tillbaka till Brissie for var langa resa uppat kusten.

I forrgar var jag och stina och jagade billiga harsalonger for att fixa vara hemska har men det slutade med att vi kopte egen harfarg och gjorde slingor pa varandra har pa hostelet. Det tog en jaaakla tid med det blev faktiskt riktigt bra tillslut.

Utover det sa maste jag bara saga att jag doooor for sushi. "Australiensk sushi" ar tusen ganger battre an hemma, det ar inte bara ra fisk utan massa olika kyckling, avokado och kott i ocksa och det ar helt sjukt gott. Jag till och med drommer om sushi. I die! Sushi och min dagliga smoothie, det skulle jag kunna leva pa resten av mitt liv! lovelovelove.

Skriver snart igen och uppdaterar er med vad som hander.

<3

3 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm mailet jag skrev, när jag gick in här igen så hadde du vart här och skrivit.
Du kan glömma att jag ska äta Suchi varje dag här hemma det smakar säkert bra när man är borta men här ska de va Raggmunk och fläsk.
Ha de bra nu och skriv snart igen.
Pappsen

Anonym sa...

Hej gumman! Äntligen ett livstecken från dig. Skönt att ni verkar ha det bra. Sushin skulle jag gärna prova...kan du ta lite med dig hem ;)Det där med surfingen låter spännande, jag förväntar mig en rapport så fort du testat. Hej då från ett höststormigt Sverige.
Kram från mamma

Anonym sa...

Tu me manque like whoooooa <3
/Sis